Avoimet työpaikat

ti 17. lokakuuta 2017 12.47.00

Konevel Oy tuo maahan laitteita purkuun, kierrätykseen ja putkistojen avaukseen. Kaikki maahantuomamme laitteet ovat alansa huippuja maailmassa.

Haemme kahta myyntihenkilöä eteläiseen Suomeen näin Savosta katsottuna. Toinen toimipisteemme on Lempäälässä, joka toimii tukikohtana Etelä-Suomen toiminnoille.

Sinä tuleva myyjämme ET saa nauttia toimiston lämmöstä vaan kuljet asiakkaiden luona. Mielelläsi omaat isohkon asuntolainan ja halun saada sen maksettua nopeasti, myös kalliin maun, harrastuksen omaava puoliso katsotaan eduksi…..:). Kielitaito katsotaan eduksi mikäli se liittyy puhumiseen vierailla kielillä…..Haluamme sinulla olevan jonkintasoista tuntemusta alasta ja suurta paloa myyntityöhön. Palkkaus koostuu ”mitättömästä” pohjapalkasta ja kivasta provisiosta.

Ja näin lopuksi mieti tarkkaan voitko tulla toimeen näin ”suorien savolaisten” kanssa, mikäli vieläkin tuntuu kiinnostavan koita myydä itsesi meille ensin sähköpostilla kimmo@konevel.fi ja jos herätit kiinnostuksen, saat jossain vaiheessa puhelun ja 10 minuuttia aikaa vakuuttaa että olet etsimämme henkilö.