Haemme myyntipäällikköä Tuusulan toimipisteeseen

ma 1. marraskuuta 2021 10.20.00

Toimintamme laajentuu vahvasti Etelä-Suomeen ja etsimme nyt yhtiöömme Tuusulan toimipisteeseen kokenutta ja ammattimaista B to B myyjää. Työnkuva on vahvasti uusmyynnissä ja keskeinen tehtäväsi on löytää yhtiöllemme uusia asiakkuuksia pääosin Uudenmaan alueelta. Työssä onnistuminen vaatii vahvaa ymmärrystä työlaitteista sekä raudanlujaa tahtoa täyttää omat myyntitavoitteet. 

Etsimämme henkilö ei pelkää tarttua puhelimeen ja osaat keskustella niin suuryritysten pomojen kuin pienyrittäjien kanssa.
Olet itseohjautuva työlaitteiden myyjä, joka pystyy ja haluaa myös tukea omilla vahvuuksillaan koko tiimiä.
Omaat "hunter" asenteen myynnissä mutta ymmärrät että työlaitemyynti ei ole luukuttamista vaan oikeiden ratkaisujen löytämistä asiakkaan menestymistä tukemaan. 
Asiakaskokemus on meille kaikki kaikessa ja sen pitää näkyä asiakkaalle heti ensi kontaktissa. Sinulla onkin näyttöä siitä että asiakkaat palaavat luoksesi ostohousut jalassa yhä uudelleen.
Tiedostat että myyjän palkka rakentuu onnistuneen myynnin ympärille ja ymmärrät että myynti ei onnistu ilman hyvin proaktiivista otetta.
Hiomme parhaillaan myös vahvasti tapojamme toimia ja siihen liittyy oleellisena osana myynnin kehittäminen esimerkiksi asiakasdataa hyödyntämällä. Toivommekin että olet myös erittäin kiinnostunut mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työympäristöösi.

Tarjoamme sinulle upeat työkaverit sekä erittäin rennon työilmapiirin. Myyntitiimissämme on tällä hetkellä jo kolme henkilöä, joten tukea löytyy myös sinulle joka tilanteeseen. Myynnin lisäksi henkilöstömme koostuu huoltopalveluiden kovista ammattilaisista sekä hallinnon edustajista.
Yrityksemme suurin voimavara ovat työntekijämme sekä työhyvinvointi ja siksi meille on myös elintärkeää, että hakemamme henkilön kemiat pelaavat tiimimme kanssa. Toivommekin että tulet juttuun hyvin erilaisten ihmisten kanssa sekä olet iloinen ja suoraselkäinen henkilö, joka hoitaa asiat loppuun asti.

Työssäsi myyjänä ei ole perinteistä virkatyöaikaa, vaan työssä onnistuminen mitataan myynnin kautta. Myyntitavoitteet sovitaan vuosittain ja ensi vuodelle odotamme jo innolla, että pääset hätyyttelemään miljoonan euron rajapyykkiä.
Palkkaus koostuu pohjapalkasta sekä progressiivisesta provisioprosentista. Provision euromäärälle emme aseta kattoa koska uskomme että innostuneen myyjän nälkä kasvaa syödessä. Provision laskemme myyntikatteesta.
Koeaika tässä tehtävässä on kuusi kuukautta, jonka aikana maksamme pohjapalkan päälle ennakkoprovisiota jotta voit rauhassa ajaa itsesi sisään toimintaamme.

Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille osoitteeseen kimmo@konevel.fi 31.12.2021 mennessä.
Hakemuksia käydään läpi jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Kimmo Kärki joko sähköpostilla kimmo@konevel.fi tai puhelimella 050 490 0085.

Käy katsomassa lisää osoitteesta www.konevel.fi tai vaikka facebookista https://www.facebook.com/KonevelOy

Konevel Oy on perustettu vuonna 2010 Iisalmessa.
Yhtiö keskittyy työlaitteiden myyntiin, vuokraukseen ja huolto- sekä varaosapalveluihin. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa ja Iisalmessa. 
Edustamme yksinoikeudella useita merkkejä kuten Rotar, Rom BV, Tokvam, D and A ja Seppi M. Lisäksi yhtiöllä on omaa tuotekehitystä.
Liikevaihto yhtiöllä oli vuonna 2020 noin 5.4 M€ ja työntekijöitä on noin 10 henkeä.
Tavoitteemme on olla luotettava ja välittävä kumppani asiakkaillemme sekä alan paras työnantaja työntekijöillemme.