Snowek -keräävät harjalaitteet

Kerralla puhdasta. Kerralla kunnossa.

Snowek -keräävä harjalaite on tehty tehokkaaseen aluepuhdistukseen. Snowek on ketterä ja samalla vahva puhdistuksen tehopakkaus. Snowek-harjalaitteen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet asiakaiden kokemukset. Vakiovarustetaso on markkinoiden laajin ja lisävarusteilla harjalaitteen tehoa voidaan entisestään nostaa. Snowek-harjalaitteella puhdistustulos on kerralla kunnossa.

Vakiona ylivoimainen kustannustehokkuus

Snowek on tehty kestämään. Harjalaitteen kuumasinkitty runko kestää hyvin kolhuja ja ruostetta. Pinta pysyy myös helpommin puhtaana ja vähentää osaltaan huollon tarvetta. Harjalaitteen hydraulijärjestelmä mahdollistaa harjan kaikkien toimintojen ohjauksen peruskoneen hytistä käsin, sivuharjojen nostoa, laskua ja pysäytystä myöten. Hydrauliikkaöljyn tarve on minimissään vain 35l/min., mikä mahdollistaa harjalaitteen tehokkaamman käytön myös hydrauliikkatuotannoltaan pienemmissä peruskoneissa.

Suuri tai pieni peruskone, aina korkea harjausteho

Snowek-harjalaitteet sopivat mihin tahansa peruskoneeseen suurista pyöräkuormaajista traktoreihin ja kiinteistönhuoltokoneisiin. Hydrauliikkajärjestelmä toimii tehokkaasti suurella koneella neljällä letkulla ja mukautuu pienemmille kahdella letkulla. Ainutlaatuisen Snowekista tekee sen uudenlainen leveysmitoitus, joka on optimoitu vastaamaan peruskoneiden mitoituksia. Optimoitu mitoitus yhdistettynä pieneen hydrauliikkaöljyn tarpeeseen mahdollistaa harjalaitteen käytön myös pienissä pyöräkuormaajissa harjaustehon pysyessä korkeana.

Yhdellä ajolla puhtaampaa.

Snowek on ketterä kaikissa olosuhteissa ja kaarevassakin puhdistusajossa. Ainutlaatuinen ajosuuntaan kääntyvä sivuharja mahdollistaa tiukemmat ajolinjat ja vähentää näin maahan jäävän hiekoitusjäänteen määrää merkittävästi. Harjan roskaluukun ja harjatelan materiaalivalintojen sekä uuden muotoilun ansiosta harjalaite jättää jälkeensä vain murto-osan totutusta roskasta harjan pysähtyessä. Vähemmän käsityötä, vähemmän uusinta-ajoja.

Parempaa ajettavuutta. Parempaa turvallisuutta.

Snowek on varustettu integroitulla vesisäiliöllä, jonka ansiosta laitteen rakenne on saatu matalammaksi. Näin näkyvyys peruskoneen hytistä on parempi, vaikka säiliö on tilavuudeltaan suurempi kuin yleisesti saman kokoluokan harjoissa. Vesisäiliön sijoittelun ansiosta harjalaitteen painojakauma on optimoitu, mikä helpottaa pienemmänkin peruskoneen ohjattavuutta. Työtä helpottaa entisestään laitteen kulman merkitsevä havaintomerkki, jolloin ohjaaja tietää aina missä sivuharjat kulkevat.

Lisävarusteilla entistä parempaa tuottavuutta

Snowek- keräävässä harjalaitteessa on aina vakiona oikean puolen sivuharja hydraulisella laskulla, nostolla ja pysäytyksellä. Lisävarusteena saatava vasen sivuharja samoin ominaisuuksin laajentaa harjauksen ulottuvuutta. Pölynsidontaan Snowek-harjalaitteessa on kaksi mahdollisuutta – perinteinen kastelujärjestelmä tai Snowekin ensimmäisenä Suomessa esittelemä korkeapaine-pölynsidontajärjestelmä. Korkeapainejärjestelmässä harjaus suoritetaan periaatteessa kuivana, mutta järjestelmän tuottama vesisumu sitoo maasta nousevan pölyn. Vettä kuluu huomattavasti vähemmän kuin normaalilla kastelujärjestelmällä. Lisävarusteena myös pesupistooli ja letkukela.

Model A (cm) B (cm) C (cm) D (cm) E (cm) F (cm) G (cm) Kg
K150 150 175 200 250 90 250 70 700
K180 180 205 230 280 90 260 70 850
K220 220 260 270 320 110 280 90 1300