VUOKRAUS

MIKSI VUOKRATA?

Miksi ei, miksi hankkia kallis työlaite omaksi jos tarve on satunnainen. Vuokraus on myös erinomainen keino kokeilla, jonkin laiteen soveltuvuutta omaan tarpeeseen, ”ei tarvitse ostaa sikaa säkissä”.

MIKSI VUOKRATA JUURI MEILTÄ?

Vuokralaitteemme ovat aina huollettuja uudehkoja laitteita, ei mitään ”pihanperän vaihtolaanista” kaivettuja ylläreitä. Ennalta sovittu vuokra pitää sisällään kaiken ei yllättäviä ”jälkilaskuja”.

Saat tehdä työsi varmasti markkinoiden kilpailukykyisimmillä ja tehokkailla laitteilla.

Kannattaa aina muistaa että on suuri ero tehdä työtä kunnollisella tehokkaalla laitteella verrattuna johonkin ikäloppuun ”keksintöön”.

Koska haluamme pitää vuokrakalustomme ”tuoreena” myymme vuokralaitteita jatkuvasti, voi myös etukäteen varata jonkin vuokralaitteen itsellesi kun se poistuu vuokrauksesta. Poistetut laitteet kunnostetaan ja huolletaan aina ennen myyntiä/toimitusta.

Mitä asiakkaan tulee huomioida vuorauksessa?

  1. Noudattaa ohjeita laitteen käytössä
  2. Säätää peruskoneen tuotot ja paineen annettuihin arvoihin. Väärien arvojen käyttö voi rikkoa laiteen tai tehdä työskentelystä tehotonta
  3. Palautettaessa pakata laite samoin kuin oli toimitettaessa, näin säästetään rahtikuluissa
  4. Viikkovuokra sisältää 50 käyttötuntia
  5. Järkevä minimi vuokra-aika on viikko
  6. Rahdit laskutetaan toteutuneen mukaan, yleensä rahdit hoitaa Posti, konevellin rahtisopimuksella, kustannus erittäin järkevä. Asiakas voi myös hoitaa kuljetuksen itse
  7. Pitkäaikaisvuokraukset sovitaan erikseen työkohteittain
  8. Mikäli haluat ostaa laitteen vuokrasopimuksen aikana hyvitämme osan jo perityistä vuokrista

Ota yhteyttä ja vuokraa